CAFETARIA JASMIJN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 994 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Jasmijn. Meer weten? Ontdek meer

8 feb 2024 om 8:30 Het eten was gewoon echt niet lekker. Saus van de babi ketjap en pangang was waterig. Smaak van het eten was gewoon vies. Uiteindelijk weggegooid wat niks voor ons is.
5 feb 2024 om 0:22 The delivery was faster then the online watch and the delivery man got very upset that I did not answer him immediately " I am calling at the door for 30minutes.. " . What a lie, i was in the house. The food quality very bad. Never I will order here
28 jan 2024 om 18:49 Heel goede servies, super lekker
21 jan 2024 om 20:46 Op tijd. Goed warm. Goed gebakken. Fijne porties saus.
18 jan 2024 om 20:45 Bezorging veel te laat, eten koud en bar bar slecht sate was zoutig, eten was allemaal slecht , geen aanrader en geen geld terug, weer een klant minder voor hem
11 jan 2024 om 23:23 Lekker verse patatjes en de karbonades waren echt lekker mals en warm niks mis mee Ik bestel zeker weer dankjewel
11 jan 2024 om 21:07 Alles was koud Moest bellen waar het bleef. Was 1 kilometer van mijn huis Kan nooit koud zijn.
10 jan 2024 om 0:33 Frites smaakt naar oude vet gebakken en donker, smaakt nergens na.
5 jan 2024 om 12:17 Slappe patat Gehaktbal niet te eten, super slecht
4 jan 2024 om 20:29 Supersnel gebracht, maar dat gaat ten koste van het eten. De rijst was goed warm. De babipangang spek was lauw/koud. De saus (apart en niet bij het vlees is geen pangangsaus maar chilisaus.
2 jan 2024 om 20:44 Er is een eerste x voor alles,maar niet meer helaas. Ik had babi ketjap: vlees was mals. Het eten proefde echt naar oude frituurvet/olie,had geen zout smaak niks. Smaakte niet vers, echt jammer
27 dec 2023 om 20:45 Duurde lang maar het eten was heerlijk volgende keer zeker weer hier bestellen.